Na al sinds mijn jeugd buiten te hebben gekookt boven kampvuren en op de meest primitieve barbecue’s is de BBQrevolutie ontstaan. Voedsel bereiden op een rooster zonder achtergrond als kok en dus met een andere kijk op smaak.

Wat dus hobby was is dus uitgegroeid tot fulltime barbecuen, wekelijks workshops op de Big Green Egg, demonstraties en catering. Mooie grote en kleine stukken vlees, vis en groenten Bereiden wij op een zo puur mogelijke manier waarbij de smaak van het product de hoofdrol heeft.

Big Green Egg Official WorkshopDe BBQ REVOLUTIE verzorgt op diverse lokaties verschillende workshops. Het draait hierbij vooral om de werking van de gebruikte BBQ’s, houtskool en producten. Wij geven u dus geen kookles maar een middag of avond waarin u leert temperatuur beheersen en accessoires gebruiken, zodat u zelf verder aan de slag kan.
Natuurlijk komen ook de keuze van de juiste vlees stukken, vissen en groenten aan bod, en leggen wij uit hoe deze het best te bereiden en snijden zijn.
Nooit meer droog, saai en zwart vlees!
BBQ REVOLUTIE!